GO-TO FW15 TREND

#EWSTYLECRUSH

frakke2.jpg
frakke1.jpg
When you don’t know what to wear, I always end up wearing leather leggings, sneakers and a classic jacket. It always works. This picture was first seen on Eurowoman.dk’s #EWstylecrush –  thank you for the feature, ladies – go check it out if you want to learn more about me, my pointers for shopping and a bit on my beauty routines.

 

Når jeg ikke ved hvad jeg skal have på, så ender jeg altid i læderleggings, sneakers og en klassisk jakke. Det dur altid. Billedet er taget til Eurowoman, der har mig med i den seneste #EWstylecrush – tak for featuren, damer – tjek den ud hvis du vil lære mig lidt bedre at kende, få mine tips til shopping og skønhed.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO-TO FW15 TREND