TIME FOR SUNGLASSES (SOON)

GO-TO FW15 TREND

derek-lam-beauty-autumn-fall-winter-2015-nyfw16.jpg
derek-lam-beauty-autumn-fall-winter-2015-nyfw2.jpg
16327527958_3ed0496045_z.jpg
honor-beauty-autumn-fall-winter-2015-nyfw2.jpg
hair-clip-suno-2.jpg
suno-beauty-autumn-fall-winter-2015-nyfw4.jpg
Hair accessories are ruling the FW15-runway in New York for Fashion Week these days. From the clips at Suno to the shiny metallic headbands at Honor (very Blair Waldorf – I’m instantly a fan of course) to the black bands at Richard Chai Love and the chopstick leather clips at Derek Lam. I’m completely embracing the trend and are already looking into finding the right hair accessory – currently I’m more than craving the headbands from Sakura designed by Amanda Borberg available at Holly Golightly.

 

Check out other FW15 trends to wear now here and here

 

Hårpynt regerer totalt på FW15 catwalken under New York Fashion Week i disse dage. Fra clipsen hos Suno til det metalliske hårbånd hos Honor (meget Blair Waldorf Jeg er selvfølgelig straks fan) til de sorte bånd hos Richard Chai Love samt læderclipsen hos Derek Lam. Jeg omfavner totalt tendensen og har sat jagten ind efter det rette hårtilbehør  i øjeblikket er jeg mere end hooked på de smukke hårbånd fra Sakura designet af Amanda Borberg hos Holly Golightly.

 

Photo credits:
Getty Images, FashionisingThe Greyest Ghost, Tommy Ton for Style.com

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIME FOR SUNGLASSES (SOON)