MARBLE SHADES

WINTER WHITES

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Citizen of Humanity 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Citizen of Humanity 3.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Citizen of Humanity 1.jpg
Wearing white from (almost) head-to-toe is not only for brides or babies getting christened. It can actually work as an every day look as well. Although not making it to white I’ve added my embossed 70’s inspired By Malene Birger boots to go with my Citizen of Humanity knit and By Malene Birger skirt. The bracelets are from Annilu.

 

Iført hvidt fra (næsten) top-til-tå er ikke kun for brude eller babyer, der bliver døbt. Det kan faktisk lige så vel fungere som et hverdagsoutfit. Jeg hoppede dog i et par brune 70’er inspirerede støvler fra By Malene Birger for at det ikke blev for hvidt. Strikken er fra  Citizen of Humanity og nederdelen også By Malene Birger. De fine armbånd er fra Annilu.

 

 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARBLE SHADES