SIBERIAN WINTER

MARBLE SHADES

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen BEauty Tromborg.jpg
It’s everywhere! The marble trend has gotten increasingly popular this last year and the hype doesn’t seem to slow down – at least not for me. Perhaps because it such a mix of something classical but at the same time very contemporary – and instantly gives everything such a luxe feel. I just order some amazing marble tables for my apartment (more on this soon) but since the pattern is so versatile, it even works for these gorgeous shades from Tromborg


Du finder det overalt! Marmor har virkelig fået et popularitetsboost i de seneste år, og umiddelbart ser det ikke ud til at den på nogen måde er på vej til at forsvinde – ihvertfald ikke for mig. Måske det er blandingen af noget meget klassisk, men samtidig yderst moderne, der gør det for mig samtidig med at det giver alting sådan en følelse af lukses. Jeg har netop bestilt de mest fantastiske marmorborde til min lejlighed (mere om dette snart), men min fascination stopper ikke her – nu skal min makeup også være”af” marmor. Se for eksempel de her fine øjenskygger fra Tromborg.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIBERIAN WINTER