HOW TO REJUVENTATE YOUR CELLS

SIBERIAN WINTER

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Thestylecavalry Hope Sthlm Veronica B Vallenes IRO Annilu Samsø Samsø 1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Thestylecavalry Hope Sthlm Veronica B Vallenes IRO Annilu Samsø Samsø 2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Thestylecavalry Hope Sthlm Veronica B Vallenes IRO Annilu Samsø Samsø 3.jpg
The weather forecast says Siberian Winter is coming to Denmark and feeling the temperature today, I believe it. Let’s hope it doesn’t stay for long because all I’m currently dreaming about is those first days of Spring in Copenhagen. Those days are like magic. And perfect for a silky kimono like this one from Veronica B. Vallenes. Today though I wore it with Hope jeans, a Samsø Samsøe top, IRO boots (on sale) and jewelry from Annilu.

 

Shop my closet here.

 

Vejrudsigten siger, at sibirisk vinter er på vej til Danmark, og efter at have følt temperaturen i dag, tror jeg da helt sikkert på det. Lad os håbe, at det kun er kortvarigt for jeg drømmer om de første dage af forår i København. De dage er ren magi. Og helt perfekte til en tynd, blød kimono som denne fra Veronica B. Vallenes. Her har jeg brugt den sammen med Hope jeans, en Samsø Samsøe top,, IRO boots (på udsalg) og smykker fra Annilu.

 

Shop mit klædeskab her

 

FOLLOW ME ON TWITTERINSTAGRAMPINTERESTFACEBOOKBLOGLOVIN

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO REJUVENTATE YOUR CELLS