SATURDAY

HOW TO REJUVENTATE YOUR CELLS

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Detox 6.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Detox 5.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Detox 4.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Detox 3.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Detox 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Detox 1.jpg
Did you know that you can kickstart your day by drinking lemon water? Every morning when we wake up, our bodies are dehydrated and in need of water to push out toxins and rejuventate cells. And a perfect way to help out the body is by drinking the best natural energy booster: lemon water. Two of the biggest benefits are lemon’s strong antibacterial, antiviral and immune-boosting powers and their use as a weight loss aid because lemon juice is a digestive aid and liver cleanser. All you do it squeeze 1/2 a lemon into lukewarm water and drink. Use an organic lemon if possible. Another great way to drink more H2O is to add mint, lime and ginger to cold water. The taste is so fresh and cleansing. I wouldn’t mind one of Samsung’s refrigerators with a built in water dispenser – then I would always have access to sparkling water – my favorite.

 

What I’m Wearing: sweater by Altewaisaome

 

Vidste du, at du kan kickstarte din dag ved at drikke citronvand? Hver morgen, når vi vågner op, er vores kroppe dehydrerede og har brug for vand til at skylle affaldsstoffer ud og forny cellerne. Og en perfekt måde at hjælpe kroppen på vej er ved at drikke den bedste naturlige energi booster: citronvand. To af de største fordele er citronens antibakterielle, antivirale og immunstyrkende egenskaber og dens hjælp ved vægttab, da citronsaft er fordøjelsesfremmende og renser leveren. Alt du skal gøre er at klemme saften fra 1/2 citron i varmt vand og drikke. Brug gerne en økologisk citron, hvis muligt. En anden god måde at drikke mere H2O er aved t tilføje mynte, lime og ingefær til koldt vand. Smagen er frisk og udrensende. Jeg ville ikke have noget imod at have en af Samsungs køleskabe med indbygget vanddispenser så ville jeg altid have adgang til dansk vand min favorit.

 

CREDITS:
Photos by Thomas Degner 

 

In collaboration with Samsung Home Appliance

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY