THE SKINNY SCARF

SATURDAY

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Citizen of Humanity Uniqlo Uniqlo Stella Nova Outfit 2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Citizen of Humanity Uniqlo Uniqlo Stella Nova Outfit 3.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Citizen of Humanity Uniqlo Uniqlo Stella Nova Outfit 1.jpg
Going for some awesome basics on this cold Saturday, which was spend with two of my favorite girls. My parents are currently travelling, so I got my dad’s car to cruise around in. This can of course only mean one thing: road trip. So off we went – with coffee and a camera. I wore my Citizen of Humanity jeans (flares are so addictive – and on sale), cashmere Uniqlo knit and a Stella Nova coatigan (easier than writing coat-slash-cardigan-slash-jacket-slash…. currently on sale). Now I’m seriously considering breaking a New Year’s Resolution (no alcohol in January) – only time will tell how determined I am (currently not so much). Who is with me?

 

Shop my closet here.

 

Gik efter sikre klassikere i dag, da jeg tilbragte lørdagen i selskab med to af mine yndlingsdamer. Da mine forældre er ude og rejse for tiden, har jeg min fars bil og det kan naturligvis kun betyde en ting: road trip. Afsted med os, kaffe i hånden og kamera på armen. Jeg har hoppet i mine Citizen of Humanity jeans, kashmir Uniqlo strik og en Stella Nova coatigan (så meget lettere end at sige coat / cardigan / jakke /… den er for øvrigt pt. på udsalg). Nu er jeg hjemme og overvejer seriøst at bryde et nytårsfortsæt (ingen alkohol i januar) – kun tiden vil vise hvor fast besluttet jeg lige er. Lige nu meget lidt.


Shop mit klædeskab her. 

 

FOLLOW ME ON TWITTERINSTAGRAMPINTERESTFACEBOOKBLOGLOVIN


No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SKINNY SCARF