TROMBORG

THE SKINNY SCARF

14_Prada.jpg
Styled under and with just about anything at the Prada FW14 catwalk, the skinny scarf is the go-to accessory of the moment. It might not serve any practical purpose, nor will it keep you warm, but it will definitely transform your look and make it au current in an instant. Come Spring and I will definitely give the skinny silk scarf af whirl – styling it with a streamlined outfit or the perfect dress.

 

Ingen tvivl om at det skinny tørklæde er den absolutte go-to accessory pt. – især efter at det var stylet under og med næsten alt Pradas FW14 catwalk. Det tjener måske ikke noget praktisk formål, ej heller holder det dig varm, men det vil helt sikkert forvandle dit look på et øjeblik. Så snart solen beslutter at vende retur og foråret kommer, vil jeg helt sikkert give det skinny silketørklæde et forsøg styling med et strømlinet outfir eller den perfekte kjole.

 

Picture credit:

Via Wallpaper with thanks

 

FOLLOW ME ON TWITTERINSTAGRAMPINTERESTFACEBOOKBLOGLOVIN

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TROMBORG