2014 RECAP

FLARED BASIC

Lotte Skovgaard Nielsen Citizen of Humanity Fall Winter Spring Summer FWSS Celine Uniqlo Outfit 2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen Citizen of Humanity Fall Winter Spring Summer FWSS Celine Uniqlo Outfit 3.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen Citizen of Humanity Fall Winter Spring Summer FWSS Celine Uniqlo Outfit 1.jpg
In a market dominated by skinny jeans it’s a bit surprising that the flared jeans is finally making a comeback after a decade since they were last popular in the 1990’s. And although you might find it hard to embrace them, I promise you that the magic of bell-bottoms will make your legs look miles long. Only thing is you must wear heels – but trust me, it is worth it. And for those of you with wide hips like me, they are perfect as they balance out your proportions. Something skinny jeans never really do.

 

What I’m Wearing: Citizens of Humanity jeans, Uniqlo Mens Cashmere knit, Celine mules, Celine Trio bag and Fall Winter Spring Summer shearling coat.

 

På et marked domineret af skinny jeans er det lidt overraskende, at de flared jeans endelig gør et comeback et årti efter de sidst var populære i 1990’erne. Og selvom I måske finder det lidt svært at tage varmt imod dem, så kan jeg love jer, at de gør dine ben uendelig lange. Du skal bare huske høje hæle -men tro mig, de er det værd. Og især for dem af jer med brede hofter som mig, er de helt perfekte, da de udligner dine proportioner. Noget skinny jeans aldrig rigtig har gjort.

 

CREDITS:
Photos by Thomas Degner

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2014 RECAP