AN INSIDER'S GUIDE TO THE BY MALENE BIRGER SALE

SCARFS

Hermes scarf COlumbine.jpg
I have a thing for bandanas. And these amazing ones from Hermes did not make my desire any less. Still don’t really know if I can pull them off but I sure feel like trying. I’m pretty hooked on the green one. It will look amazing with a grey knit and a pair of denim jeans.

 

Jeg har et eller andet for bandaner. Og de her helt fantastiske fra Hermes har gjort mig endnu mere hooked på at få fingrene i et. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan pull it off, men jeg har virkelig lyst til at prøve. Jeg er ganske forelsket i den grønne version. Den vil være så fin sammen med en grå strik og denim jeans. Derudover ville jeg også have optur over at sætte mig i min Car2Go og køre derud af – som om jeg stadig er i Los Angeles. Sign up til Cars2Go’s alt for nemme service lige her.

 

CREDITS:
Picture by Columbine Smille.

 

I samarbejde med Cars2Go

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN INSIDER'S GUIDE TO THE BY MALENE BIRGER SALE