BEIGE AND GREY

NOUVELLE SHIRT

-8.jpg
-2.jpg
A great take on the classic shirt with a bit of suede edge. Here I’m actually wearing it with a leather skirt – but it somehow work when it’s leather vs. suede. For every day I will probably wear it mostly with my new Tiger jeans (the Kelly fit is my favorite). I hope you all had a great Christmas. I certainly did.

 

WIW: By Malene Birger Nouvelle suede shirt and Reiss leather skirt (currently on sale – promise you, it’s a life saver).

 

Et nyt take på den perfekte skjorte – men i ruskindsversionen. Her bruger jeg den faktisk sammen med en lædernederdel, men det fungerer faktisk meget fint, når det er glat læder vs. ruskind. Til hverdag vil jeg dog nok mest bruge den med mine nye Tiger jeans (jeg er vild med Kelly-modellen). Jeg håber, I alle – ligesom mig – havde en dejlig jul.

 

CREDITS:
Photos by Thomas Degner

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEIGE AND GREY