BAUM UND PFERDGARTEN PRE-AUTUMN 2015

BEIGE AND GREY

strik[1].jpg
strik2[1].jpg
So today is the first offical day of my Christmas holiday and I’m so excited. I can’t wait to go home and celebrate it with my family. However first I need to get that last Christmas shopping done. I’m sure Copenhagen is no where near chaos right now…….

 

What I’m wearing: By Malene Birger leather pants and Munthe knit.

 

I dag er første dag i min juleferie og jeg er helt glad. Jeg kan slet ikke vente med at tage hjem og fejre julen med min familie. First skal jeg dog lige have ordnet de sidste juleindkøb. Jeg er sikker på, der slet ikke er kaos i København lige nu……..

 

CREDITS
Photos by Thomas Degner

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAUM UND PFERDGARTEN PRE-AUTUMN 2015