WINDY DAY

BAUM UND PFERDGARTEN PRE-AUTUMN 2015

Baum.jpg
Last week I stopped by Baum und Pferdgarten to have a look at their Pre-Autumn 2015 collection – and I promise you, there is a lot to look forward too. I fell in love with this white lace top – which I dream of wearing with a pair of matching white lace pants (from the same collection). There is also a gorgeous black lace dress, which I wish I could wear for New Year’s Eve. So pretty. Unfortunately not available before May (but check out the Resort 2015 in stores now – soooo good).

 

Sidste uge var jeg forbi Baum und Pferdgarten for at kigge nærmere på deres Pre-Autumn 2015 kollektion – og jeg lover dig, der er meget at se frem til. Jeg forelskede mig i denne hvide blonde top, som jeg drømmer om at bruge sammen med et par matchende bukser (fra samme kollektion). Der var også en fantastisk sort blonde kjole, som jeg sygt gerne ville hoppe i nytårsaften. SÅ pæn. Desværre er hele kollektionen først i butikker til maj (men tjek Resort 2015 kollektionen ud, den er i butik nu – og er SÅ pæn).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINDY DAY