ANNI LU BRACELETS

WINTER ESSENTIALS

-4.jpg
There is nothing better than spending weekend mornings in a fuzzy knit with a Stress Relief Eye Mask on, a scent of ecological Room Spray, lots of candles and Strepsils for my sore throat (I’ve been spending the last few days in bed).

 

Der er ikke noget bedre end at tilbringe weekendmorgener i en varm strik med en Stress Relief Eye Mask på, en dejlig duft af økologisk Room Spray, masser af lys og Strepsils til min ømme hals (efter et par dage på langs i sengen).

 

I samarbejde med Strepsils.dk

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANNI LU BRACELETS