GET THE LOOK: THE SINGLE EARRING

ALL I WANT FOR CHRISTMAS…

The blab 1.jpg
Christmas is approaching and I’m starting to consider what to wish for. So far there is mostly items for my apartment on the list, but a few fashion related pieces have been sneaking in too. One of them are these loafers from Mango. I’ve been looking for them for such a long time but I’ve been way too slow because they are sold out everywhere. Perhaps I can find something similar?

 

Julen nærmer sig og jeg er begyndt at overveje hvad jeg skal ønske mig. Indtil videre er der primært ting til min lejlighed på listen, men et par moderelaterede ting har der dog sneget sig ind. Blandt andet disse loafers fra Mango. Jeg har ledt efter dem så længe, men desværre har jeg været alt for langsomt og de er umulige at opdrive. Måske jeg kan finde nogle lignede?

 

CREDITS
Picture by Labériane Ponton

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: THE SINGLE EARRING