MY SCANDI CRUSH

GET THE LOOK: THE SINGLE EARRING

cr-fashion-book-celine-earring-photographed-by-alexandra-utzmann.jpg
The single earring must – without question – be the hottest jewelry trend this Fall. It adds so much quirky charm to your look – and at the same time being both bold and over-the-top. And actually the perfect accessory for all of these upcoming Christmas festivities. And even though it might be tempting to put one on in each ear, don’t… the look will come of as way to overwhelming. Just stick to one. It will provide plenty of impact. I picked out all my favourites, all affordable (well, perhaps except one), check them out below – and guess which ones I just bought.

 

Den single ørering uden spørgsmål være efterårets hotteste smykketendens. Den tilføjer så meget quirky charme til dit look, men er samtidig virkelig cool og helt over-the-top. Og faktisk den perfekte accessory til julens festligheder. Umiddelbart kan det måske være fristende og gå all-in, men det bliver hurtigt for overvældende. “Nøjes” med den ene for maksimum effekt. Jeg har fundet et udvalg af mine favoritter, der også er til at betale (med undtagelse måske af en). Gæt hvilke af dem, jeg netop har købt.

 

CREDITS:

CR Fashion Book – photography by Alexandra Utzmann
Picture l: Pullover and earring by Céline

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SCANDI CRUSH