I RECOMMEND: LITTLE LIFFNER

MY SCANDI CRUSH

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry FWSS By Malene Birger Boots Cars2Go 1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry FWSS By Malene Birger Boots Cars2Go 2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry FWSS By Malene Birger Boots Cars2Go 3.jpg
I obviously have a huge crush on Scandi fashion at the moment – especially taking quite a few of my most recent outfit posts into consideration. I just think they are doing a brilliant job. Take for exampel By Malene Birger and FWSS. Yes, I might be a bit bias, working for Birger and all, but I do think the obvious change in design direction is becoming, and just to give you a little tip, they do amazing work on leather, knits (like this one) and silk shirts. And then FWSS – one of my absolute favorites – and my go-to brand for everything basic with a twist. Take for example this skirt: amazing slit, love the color and still a true classic. A go-to brand for jackets, dresses, skirts and scarfs.

 

By Malene Birger knit and boots,  FWSS scarf and skirt and Anni Lu bracelets.

 

Jeg er tydeligvis en smule forelsket i skandinavisk mode for tiden – tydeligt især hvis I kigger på mine sidste mange outfit posts. Helt ærligt jeg synes mærkerne gør et fantastisk job. Tag for eksempel By Malene Birger og FWSS. Ja, jeg er nok en smule forudindtagen, når vi snakker om Birger fordi jeg arbejder for brandet, men jeg synes virkelig at den nye designretning klæder brandet – og hvis I vil have et lille tip, så er de fantastiske til læder, strik (som denne) og silkeskjorter/toppe. Og så FWSS, en absolut favorit, og mit go-to brand for alting basic med et twist. Tag for eksempel denne nederdel: slidsen har lige det ekstra twist, farven er fantastisk, men den er stadig en sand klassiker. Helt sikker mærket du skal gå til, hvis du mangler jakker, nederdele, kjole og tørklæder.

 

CREDITS:
Photos by Thomas Degner

 

Og så til noget helt andet… billederne er taget i Københavns Nordhavn, der efter min mening, har nogle af de sejeste locations i København, men desværre helt umulig at komme til uden bil… og her kommer Cars2Go – og bilnøglen i min hånd – ind i billedet. Mit samarbejde med dem har netop gjort mig i stand til at komme lidt udenfor mine faste rammer og dermed også locations. Thomas og jeg havde den hyggeligste dag med at køre rundt og scoute efter seje backdrops, og selvom køen retur til Nørrebro var ved at slå os ihjel (lige der savnede jeg lidt min cykel), jamen, så er var det nu vældig rart – let og hurtigt – at kunne hoppe ind i en bil parkeret i nærområdet, ikke skulle overveje at putte benzin på, og så bare køre afsted. Umiddelbart lidt dyrt, men altså så komfortabelt, og siden dukker de små blå/hvide biler hele tiden op på min vej, så der er vist andre end mig, der er vilde med konceptet. Sign up her. 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I RECOMMEND: LITTLE LIFFNER