BLACK, BURGUNDY AND BROWN

I RECOMMEND: LITTLE LIFFNER

The Blab.jpg
I had a crush on the Little Liffner bags for a long time now. Or ever since I first saw it on Irina, which most have been about 1.5 years ago. So not so long, but I guess in a world of fashion where trends and crushes constantly changed it is quite a long time. I’m obsessed about the fury ones, especially this clutch called the Wild Thing multi-clutch. How I wish it was mine. I apprently have a tendency to fall in love with sold-out items (remember these shoes?) Anyway would have been the perfect wish for Christmas.

 

Jeg har været små-forelsket i taskerne fra Little Liffner i ret lang tid efterhånden. Eller ihvertfald siden jeg først blev introduceret for mærket gennem Irina for omkring 1,5 år siden. Så egentlig ikke så lang tid, men i en for evigt foranderlig modeverden, er det vel på sin vis også et stykke tid. Jeg er helt besat af den pelsede clutch med navnet Wild Thing multi-clutch. Jeg ville ønske, den var min. Jeg har tydeligvis en tendens til at falde for udsolgte items (husker i skoene?). Anyway det perfekte julegaveønske.

 

CREDITS:
Photo by Labériane Ponton

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK, BURGUNDY AND BROWN