CONCRETE JUNGLE

BLACK, BURGUNDY AND BROWN

car15_lq[1].jpg
car16_lq[1].jpg
car17_lq[1].jpg
I can’t believe I didn’t get myself a pair of leather culottes sooner. Perhaps because I didn’t find the right pair until now. As you know I have a thing for items, I can use in several ways and for different events and this pair is certainly perfect for that. Worn here with a turtleneck knit, a short shearling coat and a pair of Saint Laurent heels (I’ll make sure to post a close-up of these later).

 

What I’m wearing: FWSS shearling coat, Envii by Pernille Teisbæk leather culottes, Saint Laurent ankle boots and By Malene Birger turtleneck knit.

 

Utroligt nok at jeg ikke har anskaffet mig et par læder culottes før nu. Måske fordi det rigtig par først er dukket op nu, men alligevel. Jeg har – som I ved noget for items, jeg kan bruge på mange forskellige måder og til alle begivenheder, og dette par er perfekte til netop det. Her har jeg brugt dem sammen med en højhalset strik, en kort rulamsjakke og et par Saint Laurent sko (I får et close up af dem snarest).

 

Photos by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONCRETE JUNGLE