ADIDAS ORIGINALS

FAVORITES SCENTS 1

-13.jpg

I wanted to show you my selection of favorite perfumes: starting with the uni-sex scent from COMMES des GARCONS CDG2. I first came across it in 2006 when I started dating my ex-boyfriend and was completely drawn to it – and I had to steal his signature smell. When we broke up a few years later, I had to avoid it for years as it reminded me too much of him. Then in 2012 I stumbled upon it again and had to buy it. When I realized I could even get it as a scented candle, there was nothing to do that purchase it.
 

And on a completely different note: remember my posts on the Samsung Galaxy Alpha (here and here). Now you can win your own. Participate in the Chase the Alpha here.

 

Jeg har tænkt mig, at jeg ville vise jer mine favorit-dufte, og starte med unisex parfumen fra COMMES des GARCONS CDG2. Jeg stødte ind i den første gang i 2006, da jeg mødte min ekskæreste og blev helt draget af den – og derfor var nødt til at stjæle hans signatur-duft. Da vi slog op nogle år senere, måtte jeg i en lang periode helt undgå den fordi, den mindede for meget om ham. Jeg faldt over den igen i 2012 og købte den med det samme. Da jeg fandt ud af, jeg ovenikøbet kunne få den som duftlys, var der kun en ting at gøre: at hive pungen frem.  

 

Og nu noget helt andet. Kan I huske mine posts om den nye Samsung Alpha Galaxy (her og her)? Nu kan du vinde din egen. Deltag i Chase the Alpha her.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS ORIGINALS