VENICE BEACH

DOWNTOWN LOS ANGELES

Cavalry Los Angeles IRO By Malene Birger Reiss Fashion 3.jpg
Cavalry Los Angeles IRO By Malene Birger Reiss Fashion 2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Los Angeles IRO By Malene Birger Reiss Fashion 1.jpg
I’ve been hanging around Downtown LA today, just chilling and having organic green tea bopa at Urth Café (so addictive). I also did a bit of shopping: Uniqlo cashmere menswear knits, black Adidas Stan Smith and my favorite concealer. I’m really falling in love with LA. Only been here once before and didn’t really like it then, but I’m so glad I came back. This city is nothing but amazing. And then I must say, driving around in an amazing, all-new BMW isn’t making it any worse. I’m pretty glad I signed up to Cars2Go back home, so I can drive around Copenhagen pretending it’s LA. You should do the same. All you have to do is sign-up (here) and when you’ve recieved your membership car, pick up the car and off you go. The card even works abroad, so your possibilities are endless.

 

Vi har slappet af i Downtown LA i dag, slappet af, drukket green tea bopa på Urth café (jeg er helt afhængig). Jeg har også shoppet en smule: Uniqlo cashmere menswear knits, sorte Adidas Stan Smith og min favorit concealer. Jeg er helt forelsket i LA. Jeg har været her en gang før og var ikke specielt vild med byen der, men jeg er virkelig glad for at jeg kom retur. Den her by er ret fantastisk. Derudover har jeg optur over at køre rundt i en het ny, opturs BMW. Hvis bare jeg kunne tage den med hjem. Jeg er ganske glad for at jeg har signet op til Cars2Go derhjemme, så jeg kan køre rundt i København og lade som om jeg er i Los Angeles. Du skulle tage og gøre det samme. Alt du skal gøre er at signe-up (her) og når du har modtaget medlemskortet, kan du hente bilen og straks køre på eventyr. Du kan endda også bruge dit medlemskort i udlandet, så mulighederne er uendelige.

 

In collaboration with Cars2Go

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENICE BEACH