PEARL EARRINGS

VENICE BEACH

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Los Angeles Venice Beach 1.jpg
DSC00150.JPG
DSC00136.JPG
DSC00165 2.JPG
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Los Angeles Venice Beach 2.jpg
DSC00173.JPG
Spend the day in Venice and Santa Monica yesterday, walking the boardwalk, biking around, watching the Ferris Wheel on the Santa Monica Pier and of course we had to get a photo at one of the lifeguard towers – no Mitch Buchannon or Matt Brody though. If you are going to either of these places, I really recommend you rent a bike at Santa Monica and ride along the beach to Venice and before returning having lunch at Gjelina. Also remember to grab a coffee at Intelligentsia Coffee – such a cool place.

 

What I’m Wearing: Reiss leather skirt (such a favorite) and By Malene Birger tank top.

 

Vi tilbragte dagen i Venice og Santa Monica i går, gik tur langs stranden og på boardwalken, cyklede rundt, så det fine pariserhjul på Santa Monica Pier – og selvfølgelig var vi også nødt til at tage et billede af os selv i et af livreddertårnene – ingen Mitch Buchannon eller Matt Brody dog. Hvis du skal besøge disse locations snart, så gør dig selv den tjeneste at leje en cykel i Santa Monica, kør langs stranden til Venice, spise frokost på Gjelina og afslut med kaffe på Intelligentsia Coffee inden i returnerer til Santa Monica.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEARL EARRINGS