A LOVE STORY

PEARL EARRINGS

-27.jpg
-26.jpg
Still a favorite: my new pearl earrings. And yes, I’m still considering getting more piercings. If you follow me on instagram you know I’m currently in LA with Maiken. It’s our third day and I’m loving it. So far we had an amazing stay at the Standard in West Hollywood, an amazing dinner at the Beverly Hills Hotel (and ran into Kourtney Kardashian and Scott Disick – Kim and Kanye were there too), did a bit of shopping on Rodeo Drive and drove around in our cool Beemer. Today it’s time for the Beverly Hills 90210 tour (Walsh-house here I come) – can’t wait.

 

Stadig en sikker favorit: mine perleøreringe. Og ja, jeg overvejer altså stadig flere piercinger. Hvis du følger mig på instagram, så ved du, at jeg pt. er i Los Angeles med Maiken. Det er vores tredje dag og jeg er vild med det. Vi har haft en skønt ophold på The Standard i West Hollywood, spist en fantastisk middag på The Beverly Hills Hotel (hvor vi rendte ind i Kourtney Kardashian og Scott Disick- Kim og Kanye var der også), shoppet på Rodeo Drive og kørte utrolig meget rundt i vores dejlige Bimmer. I dag er det tid til den helt store Beverly Hills 90210 tour – Walsh house here I come!

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LOVE STORY