EVERYDAY ESSENTIALS

A LOVE STORY

-10.jpg
I’ve been looking for an additional scent for some while now and I think I might finally have found it. It’s the new Love Story from Chloé. The scent is inspired by Parisian romance and the love padlocks on the bridge of the Pont des Arts. The scent is clean and fresh, made from neroli, orange blossom and stephanotis (jasmine from Madagascar).

 

Jeg har været på udkig efter endnu en duft i noget tid nu, og jeg tror, ​​jeg måske endelig har fundet det. Det er den nye Love Story fra Chloé. Duften er inspireret af parisisk romantik og specielt låsen refererer til broen Pont des Arts, hvor par i årevis har hængt disse padlocks for at symbolisere evig kærlighed. Duften er ren og frisk, fremstillet af neroli, orangeblomst og stephanotis (jasmin fra Madagaskar).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERYDAY ESSENTIALS