HOME #7

EVERYDAY ESSENTIALS

-14.jpg
I’m sure you all know the feeling that you don’t have anything to wear, although you can hardly fit anymore into your wardrobe. On these days I always go for an easy outfit like this. A dress I feel comfortable wearing and knee-high boots (such a trend this season, but it really should be a wardrobe staple).

 

By Malene Birger boots and Custommade dress.

 

Photo by Thomas Degner.

 

I kender sikkert alle det at man slet ikke føler man har noget at tage på, selvom skabet egentlig bugner. På disse dage vender jeg altid return til et bestemt look: en sort kjole, jeg føler mig tilpas i samt et bare knæhøje-støvler (en kæmpe trend denne sæson, men burde virkelig være basis i ehver garderobe).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME #7