ORIFLAME

FROSTED GOLD AND LEOPARD ACCESSORIES

-12.jpg
How fabolous does my new Samsung Galaxy Alpha in frosted gold look with my new leopard scarf and sunglasses from favorite brand FWSS? Once again I was really impressed with the HDR-camera last night when I went to a party at Sunday Club  – a skinny bitch too much and the worst light ever and my pictures still turned out great. Another great feature is its ability to save power, which is essential for a online-junkie like me.

 

Hvor fin er min Samsung Galaxy Alpha i støvet guld lige sammen med mit nye leopard tørklæde og solbriller fra favoritmærket FWSS? Igen blev jeg i går aftes virkelig imponeret over HDR-kameraet, da jeg var til fest på Sunday Club og – på trods af en skinny bitch for meget og det værst tænkelige lys- så endte billederne med at blive virkelig gode. En anden fantastisk feature for en online-junkie som mig, er telefonens evne til at holde på strøm.

 

In collaboration with Samsung Galaxy Alpha

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORIFLAME