HOME #6

PEARL EARRINGS

-11.jpg
Pearls were truly given a modern twist when both Chanel and Dior reinvented grandma’s hand-me-down a few seasons back. I personally love the trend (as you know from here and here) and after getting another two piercings a few month ago, I’ve been looking for the perfect pearl earrings to wear. I finally found them and I’ve been wearing them ever since.

 

You can find a large selection of pearl earrings on chanti.dk

 

Perler fik virkelig et moderne twist, da både Chanel og Dior genopfundet mormors perler for et par sæsoner siden. Personligt elsker jeg tendensen (som set her og her), og efter at have fået to ekstra piercinger, har jeg været på udkig efter de perfekte perleøreringe til dem. Endelig har jeg fundet dem, og jeg har haft dem på lige siden, jeg fik dem. 

 

Du kan finde et stort udvalg af øreringe på Chanti.dk.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME #6