PEARL EARRINGS

GOLDEN ACCESSORIES

TheStyleCavalrySamsungGalaxyAlphaOleMathiesenChloeLoveStoryPerfumeChanelYeyshadowByMaleneBirgerPoolioSkirt.jpg
Gold keeps growing on me and recently I’ve become quite fond of the color. Maybe that’s why my wardrobe and accessory collection have experienced such a golden boom recently. From By Malene Birger’s gold sequin pencil skirt to Chanel’s addictive gold eye shadow to Chloe’s new Love Story perfume to the new Samsung Galaxy Alpha (loving the camera in this one) and finally my inherited Ole Mathiesen gold watch.

 

Farven guld vokser virkelig på mig og på det seneste er jeg blevet ret besat. Måske derfor kan jeg også se en betydelig større mængde af guld accessories (og lignende) i min garderobe. Fra By Malene Birgers guld paillet nederdel til Chanels fine guld øjenskygge til Chloe’s nye Love Story parfume til den nye Samsung Galaxy Alpha og endelig mit arvede Ole Mathiesen ur.

 

In collaboration with Samsung Galaxy Alpha

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEARL EARRINGS