ISABEL MARANT DICKER BOOTS

CELINE SUNGLASSES

DSC_4739.jpg
I wear sunglasses year round; summer, winter, darkness or light, it doesn’t matter, it’s a permant favorite accessory. You all know how much I love my Celiné Audrey and FWSS No. 1 sunnies but now I also added another pair to my favorite selection – the Pretty from Celiné. Such a perfect style name to such a perfect pair of pretty glasses. They are more round than the Audrey and my first black pair. So cool. Now I just want to add either a pair of Rayban (the eternal classics – but to small for me) or a pair of Persols (same issue as before). Here we come Los Angeles, old convertible and Pretty sunglasses.

 

Shop the Celiné Pretty here.

 

Jeg bruger solbriller året rundt; sommer, vinter, i mørke eller lys, det betyder ikke så meget. De er anytime min favorit accessory. I ved alle sammen hvor meget jeg elsker mine par fra både Celiné og FWSS , men nu har jeg altså også tilføjet endnu et par til udvalget – Pretty-versionen fra Celiné. Sådan et fint style navn til at fine solbriller. De er mere rundt end de andre fra Celine og er derudover mit første sorte par. Så seje. Nu mangler jeg bare at tilføje et par fra enten Rayban (evige klassikere, men for små til mig) eller Persols (samme issue som før). Here we come Los Angeles, old convertible and Pretty sunglasses.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISABEL MARANT DICKER BOOTS