GET THE LOOK

ISABEL MARANT DICKER BOOTS

-4.jpg
I guess you really like a pair of boots when you end up buying a third pair and justify your purchase by telling yourself it’s completely alright because it’s a different color than the other two pairs. Anyway the Isabel Marant Dicker boot is just a favourite as it goes perfectly with just about anything.

 

Man er åbenbart virkelig begejstret for et par støvler, når man køber et tredje par og retførdiggør købet ved at fortælle dig selv, at det er helt ok fordi, det er en anden farve end de to andre par. Anyway så er Isabel Marant Dicker støvlerne en sand favorit, der passer til alt.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK