SAMPLES SIZES

NEOPRENE TOP

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger IRO 5.jpg
I’ve recently added this top in neoprene, the go-to tech-material for surfers, to my wardrobe – although it would be a shame to say I’m a surfer. Neoprene has been a trend for quite some seasons now, but what I like about this top, is that’s the material is really thin, which makes it appear less boxy than thicker kinds. It somehow just works better for me.

 

Photo by Thomas Degner.

 

Jeg har for nylig tilføjet denne neopren top til min garderobe, totalt go-to tech materiale for surfere, men jeg vil nu ikke gå så langt at kalde mig for sådan en. Neopren har været en trend i nogle sæsoner efterhånden, men hvad jeg så godt kan lide ved denne top er, at materialet er langt tyndere end de boxy slags, vi ellers har set. Det fungerer på en eller anden måde bare bedre for mig.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMPLES SIZES