MY ROCKING LEATHER SHORTS

CHANEL VITALUMIÉRE LOOSE POWDER FOUNDATION

-1.jpg
Adding this little wonder to my beauty essentials. Easy to apply and gives me a more even complexion. And it even protects my skin as it contains SPF15. Perfect for the upcoming cold season where I’m normally rather lazy when it comes to the sun screen.

 

Chanel Vitalumiére Loose Powder Foundation.

 

Tilføjer straks dette lille vidunder til mine beauty essentials. Let at bruge og giver mig en mere jævn teint. Og så beskytter den endda min hud med SPF15 beskyttelse, hvilket er helt perfekt fordi jeg normalt er lidt doven på det område i den kolde sæson.

 
 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ROCKING LEATHER SHORTS