DARIA <3

MY ROCKING LEATHER SHORTS

TheStyleCavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger FWSS Fall Winter Spring Summer IRO 1.jpg
TheStyleCavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger FWSS Fall Winter Spring Summer IRO 3.jpg
TheStyleCavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger FWSS Fall Winter Spring Summer IRO 2.jpg
Let’s just move past the chat about how much I love leather. I guess we already kind of established that. So let me go straight to the point of this post: MY NEW ROCKING LEATHER SHORTS. How amazing are they? I’ve been looking for this exact shape and length for such a long time but didn’t manage to find them until I came across this pair from FWSS. I wish I could have worn them all summer, too late, but that’s not going to stop from wearing them all winter with a pair of tights and a cosy knit.

 

What I’m Wearing: FWSS leather shorts, IRO boots, By Malene Birger knit.

 

Pictures by Thomas Degner.

 

Lad os bare blive enige om, at vi allerede har fundet ud af, at jeg er tosset med læder, og straks bevæge os idere til hele pointen med denne post: mine nye fantastiske lædershorts fra FWSS. Hvor lækre er de ikke lige? Jeg har så længe ledt efter et par i netop denne længde og model, men det har været helt umuligt – indtil nu. Jeg ville ønske, jeg kunne have brugt dem hele sommeren, for sent, men heldigvis har jeg tænkte mig at hoppe i dem i den koldere sæson med et par tights og en hyggelig strik.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DARIA <3