MY DAILY ESSENTIALS

LEOPARD KNIT

-6.jpg
-7.jpg
One thing I have an overload of in my wardrobe is undoubtly knits (and perhaps leather jackets). What do I keep buying? Knits? Apparently my subconsciousness is telling me it’s going to be a very cold winter. Currently I’m mixing up my one obsession (knit) with another crazy obsession – leopard print. But to be frank, I’m quite pleased with my new leopard-printed knit. Grrr.

 

By Malene Birger leopard knit and skirt

 

Pictures by Thomas Degner.

 

Er der en ting, min garverobe er proppet med, så er det uden tvivl strik (og ja nok også læderjakker), men hvad bliver jeg alligevel ved med at købe? Strik. Tydeligevis er det min underbevidsthed, der fortæller mig, at det bliver en meget kold vinter. Lige pt. mikser jeg denne ene besættelse med en anden – leopard print. Men helt ærligt, jeg er ret tilfreds med min nye leopard-printede strik. Grrr.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY DAILY ESSENTIALS