SUMMER, YET FALL

STAPLES

-14.jpg
-15.jpg
My favorite wardrobe staple: the leather pants. Most often I wear them with a casual knit or – as here – with a checked shirt. This Etoile Isabel Marant shirt has been in my closet for at least three years and everytime I wear it, I love it a bit more. So easy to wear. The trench coat is from By Malene Birger and is actually a sample as it was never put into product. I was so happy I managed to get a hold of it at a sample sale at work.

 

By Malene Birger leather leggings, Etoile Isabel Marant short (similar here), Isabel Marant boots, By Malene Birger trenchcoat.

 

Pictures by Thomas Degner.

 

En klar garderobefavorit er uden tvivl mine læder leggings. Oftest bruger jeg dem sammen med en casual strik eller – som her – med en ternet skjorte. Den her er fra Etoile Isabel Marant og har været i mit skab i mindst tre år. Den er så let at bruge og hver gang jeg har den på, elsker jeg den lidt mere. Trenchcoaten er fra By Malene Birger og er faktisk en prøve, da den aldrig blev sat i produktion. Det var love at first sight da jeg så den til show, så jeg kæmpe for at den skulle blive min – hvilket den heldigvis gjorde.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER, YET FALL