STAPLES

MY DAILY ESSENTIALS

DSC_0776.jpg
My daily essentials: Tromborg’s Nail Care Kit (the Pure Nail Cuticle Softner is my favorite), Tromborg’s Mineral Pressed powder (perfect for at quick afternoon touch-up), Nars Multiple Stick and Pai’s Lip Balm (I’m addicted to the Bergamot scent)

 

Tromborg Nail Care Kit, Tromborg Mineral Pressed Powder, Nars Multiple Stick and Pai Lip Balm

 

Mine daglige musthaves: Tromborg’s Nail Care Kit (Pure Nail Cuticle Softner er min favorite), Tromborg’s Mineral Pressed pudder (perfekt til at friske op med hen på eftermiddagen), Nars Multiple Stick and Pai’s Lip Balm (jeg er afhængig af Bergamot duften).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAPLES