FLORAL AND PLEATS

SUMMER, YET FALL

-9.jpg
-16.jpg
-8.jpg
As I told you, I’m truly in between seasons. I just can’t let go of that sun. Fortunately there is almost only two month until I’m headed for Los Angeles for a well-deserved vacation (wow, two month – need to up that running). Until then I probably have to give up – I must admit, bare legs – despite the heavy knit and coat – was killing it (aka. me) a bit. I’m still very much into the Adidas Stan Smith. I’m currently contemplating getting them in red as well. My coat is from Baum und Pferdgarten and the perfect cover-up for in-between seasons. I’m imagining entering Fall wearing it with one of my leather jackets.

 

What I’m Wearing: Adidas Stan Smith, Baum und Pferdgarten coat, By Malene Birger knit.

 

Photos by Thomas Degner

 

Som fortalt er jeg ret meget mellem sæsoner pt. dig. Eller egentlig så har jeg bare ikke lyst til at give slip på solen. Heldigvis er der næsten kun to måneder til jeg tager til Los Angelesvelfortjent ferie (hold da op, 2 måneder alligevel – mere løb på programmet). Indtil da er jeg vist nødt til at opgive de bare ben, da kulden – på trods af strik og jakke – næsten slog mig ihjel. Jeg er stadig helt på mine Stan Smith, og overvejer faktisk også et par i røde. Jakke, der er fra Baum und Pferdgarten, er den perfekte cover-up og bliver perfekt over en læderjakke, når det bliver (endnu) koldere. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLORAL AND PLEATS