PEARLS

BISOU X MAANI

-2.jpg
-1.jpg
We are all very excited about finally revealing the design collaboration BISOU did with MAANI on a range of limited-edition bags. My favorite is the hot minibag (as wel call it) with an oversize tassle attached. Come join us for the launch reception today in Adélie – check out more here. Hope to see you there.

 

Vi har alle glædet os meget til endelig af kunne afsløre resultatet af BISOU’s designsamarbejde med MAANI: en fin lille række af limited edition tasker. Min favorit er den vi kalder hot minibag med en oversize kvast. Kom og se den og resten af kollektionen i dag i Adélie. Vi holder reception og du er inviteret. Tjek eventet ud her.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEARLS