LACE

#WHATBEAUTYFEELSLIKE

10487857_10152970987841992_1608577769_n.jpg
So Veet put me up to the challenge to tell you guys what #beautyfeelslike. Frede and Sidsel already gave you their versions – here comes mine. It’s no deep and dark secret. It’s actually pretty straight forward. For me beauty is truly all about being happy (although I’m very grateful for concealer, mascara and Veet’s products). Seriously I’m I not right? Keep an eye out for my instagram this coming week. I’ll show you what makes me happy – and it also involves a price for you guys.

 

Så Veet gav mig en udfordring .. jeg skulle fortælle mine læsere om hvad “beautyfeelslike. Frede og Sidsel har allerede fortalt – og nu er det altså min tur. Egentlig er det ingen mørk eller dyb hemmelighed. Det er faktisk ganske straight forward. For mig handler skønhed egentlig mest om at være glad (selvom jeg takker de højere magter for concealer, mascara og Veets produkter).Men seriøst har jeg ikke ret? I den kommende uge kan I på min instagram følge med i hvad der gør mig glad. Derudover har I også mulighed for at vinde spændende sager.


In collaboration with Veet.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACE