#WHATBEAUTYFEELSLIKE

FLOATY DREAMS

-1.jpg
I’m loving my new longsleeved maxi dress from Ganni. Who would ever have imagined me in this long a floaty dress, not myself actually. Nonetheless this is exactly what I’m wearing. It’s so comfortable and perfect for both day and night. For day I prefer it with a pair of sneakers. In this case my Adidas Stan Smith.


Longsleeved maxi dress from Ganni, Adidas Stan Smith.


Jeg er ret vild med min nye langærmede maxi-kjole fra Ganni. Hvem havde troet de skulle se mig i en lang, meget mcdreamy kjole? Ikke mig selv faktisk. Ikke desto mindre, så er det præcis hvad jeg har på. Den er vildt behagelig og perfekt til både dag og nat. Til dagsbrug fortrækker jeg den med et par sneakers. I dette tilfælde min Stan Smith fra Adidas.


Picture by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#WHATBEAUTYFEELSLIKE