SHINE BRIGHT

DARK WALLS

dark_walls_01.jpg
Dark_walls_03.jpg
Dark_walls_04.jpg
I used to be an-all-white-walls-kind-of-girl but currently I’ve been dreaming about dark walls in my bedroom. I always find it so hard to decorate this exact room, it never turns out as I imagined. Now I’m thinking grey walls (and a Gubi mirror) might be the answer.

 

Engang var jeg udelukkende til hvide vægge, men but det seneste er jeg begyndt at drømme om mørke vægge i mit soveværelse. Jeg synes altid, det er det sværeste rum at indrette, det ender aldrig helt ud som jeg havde forestillet. Men nu tænker jeg faktisk, at grå vægge (og et Gubi spejl) muligvis er løsningen.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHINE BRIGHT