SUMMER ESSENTIALS #1

EMBELLISHED SHIRT

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger The Hotel Pre Fall Alfreddah shirt Fashion 1.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger The Hotel Pre Fall Alfreddah shirt Fashion 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger The Hotel Pre Fall Alfreddah shirt Fashion 4.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger The Hotel Pre Fall Alfreddah shirt Fashion 3.jpg
In matter of style there will always be the champions of simplicity and the champions of excess. Some will argue that there is no magic middle way – but I will dare to argue. Just take a look a this shirt. Simple in it’s form and shape, but a full on mix of checks and embellishments. I’m really starting to like this maximalism-trend – which I’m actually doubting is nor but a trend. I really feel like it could be a mainstay on the catwalk for seasons to come.

 

By Malene Birger Alfreddah embellished shirt

 

Når der kommer til stil, så er der dem, der er eksperter i at holde det enkelt og klassisk, hvorimod andre er maximalismens mestre. Nogle vil påstå, at der ikke findes en gylden mellemvej, men jeg er ikke enig. Tag nu for eksempel den her skjorte. Enkel i dens form, men et full-on mix af tern og sten. Jeg er for øvrigt blevet ganske vild med maximalisme-trenden, som jeg dog tror er på vej til at blive alt andet end en trend, men derimod totalt mainstay på catwalken.

 

Photos by Thomas Degner

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER ESSENTIALS #1