HOPE STRIPES

THE ETERNAL CLASSIC: THE LEATHER JACKET

leatherjacket3.jpg
leatherjacket2.jpg
leatherjacket1.jpg
If I had to select one – and just one – item I couldn’t do without then I would have to say my leather jacket(s). I have five in different styles (you can see a peek of them here) and I wear them all the time. I couldn’t resist trying on this cool embossed version from By Malene Birger’s AW14 collection – a true stable. So if you are looking for an eternal classic, go find yourself that dreamy leather jacket. Mine is still this one.

 

Hvis jeg skulle vælge et – og kun et item, jeg ikke kunne undvære i min garderobe, så ville jeg uden tvivl sige mine læderjakker. Jeg har fem forskellige, alle i mere eller mindre forskellige styles. Den næste der flytter ind – desværre først til august – er den her sag fra By Malene Birgers AW14 kollektion. Jeg glæder mig, en sand klassisker. Så hvis du leder efter en evig klassiker, så vil jeg anbefale at finde netop den læderjakke, der passer dig og investere i den. Min drømme læderjakke er stadig den her.

 

Check these links to see some of my classics:
BLK DNMRick OwensStine Goya

 

Pictures by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOPE STRIPES