SEQUINS KIMONO

ROSE HUES

DSC_0657.jpg
I’m in a rose-hues-kind-of-mood. Fortunately some of my favorite beauty products fit this perfectly. Treat yourself and do this: Start with the Rudolph Care Acai Body Scrub and Acai Facial Scrub Mask and continue the treat by applying SARD Kopenhagen Argan oil on your body and face. Let it dry and apply a little Tromborg blush to your cheeks and you’re ready to go. Often this is my whole beauty routine before going to work – I promise, you look both fresh and glowing. The SARD Kopenhagen Argan Oil is also amazing underneath your foundation. I’m obsessed and completely recommend it.

 

Jeg er i et rosa-humør og heldigvis passer nogle af mine yndlingsskønhedsprodukter perfekt til det. Forkæl dig selv og start med at skrubbe krop og ansigt med Rudolph Care Acai Body Scrub og Acai Facial Scrub Mask og fortsæt med at smøre krop og ansigt ind i SARD Kopenhagen Argan oil. Endelig putter du lidt Tromborg blush på kinderne og du er klar. Ofte er dette udelukkede min skønhedsrutine inden arbejde – jeg synes, det giver en måde frisk og glødende look. SARD Kopenhagen argan oilen er også ret så fantastisk under din foundation. Jeg er helt afhængig af den.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEQUINS KIMONO