EXHIBITION

YOU CAN’T MIX PATTERNS

Lotte_Skovgaard_Nielsen_Fashion_Myths_You_Can't_Mix_Prints_01.jpg
Lotte_Skovgaard_Nielsen_Fashion_Myths_You_Can't_Mix_Prints_02.jpg

What’s so amazing about fashion is, that it constantly evolves and changes. What was not allowed a few years back, is suddenly one of the biggest trend of a season. I had a look at nine trends, that use to be a no-go, but certainly is back (to stay?). Take a look at the first one here.

 

Rule 1

You can’t mix patterns Mixing prints and patterns are both bold and very much in style – plus mixing allows you to create outfits you probably never would have imagined looking good together. It somehow turns into a very intentional unintentional look, all so very fashionable.

 

Hvad jeg elsker ved mode er, at den er i konstant udvikling og trends og tendenser hele tiden ændrer sig. Hvad der var helt forbudt for nogle år siden, er pludselig en af sæsonens hotteste tendenser. Jeg har kigget lidt på 9 moderegler, der tidligere har været et totalt no-go, men nu er tilbage – og måske for at blive. Den først kommer her.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXHIBITION