SATURN GOLD/SILVER RING

EXHIBITION

FB INVITE u TEKST.jpg
So today is the big day for my partner-in-crime, miss Nouvelle as her exhibition with one of the coolest Danish furniture makers Normann Copenhagen is launching. Normann Copenhagen has invited her to decorate and style a space in their flagship store in Copenhagen and by the sneak peeks I got, it’s gonna be amazing. So make sure you stop by today between 4 and 6pm to have a look, a glass of wine and a chat with Maiken. The exhibition will run for the next three weeks. See you there.

 

I dag er en stor dag for min partner-in-crime, miss Nouvelle, da hendes udstilling i samarbejde med en af Danmarks sejeste møbelvirksomheder Normann Copenhagen lanceres. Norman Copenhagen har nemlig inviteret hende til at indrette og style en del af deres flagship-store i København og ud fra de sneak peeks, jeg har fået, så lover jeg at det bliver godt. Så kig forbi i dag mellem 16-18, drik et glas vin og få en snak med Maiken. Udstillingen løber de næste tre uger. Vi ses.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURN GOLD/SILVER RING