SCENTS

SATURN GOLD/SILVER RING

DSC_0759.jpg
DSC_0751.jpg
What a beauty! The gold/silver Saturn ring designed by Charlotte Mielko has been on my mind for a very, very long time. I first came across it when I had coffee with Marianne some years back and ever since I haven’t been able to get it off my mind. So classic, yet so contemporary.

 

Simpelthen så pæn. Den guld/sølv Saturn ring designet af Charlotte Mielko har været i mine tanker i utrolig lang tid. Jeg stødte første gang på den, da jeg mødtes med Marianne til kaffe for nogle år siden og siden har jeg ikke rigtig kunne glemme den. Så klassiske, men alligevel så moderne.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCENTS