WELLBEING RUNNING

SCENTS

DSC_0699.jpg
I’m currently switching between these two scents. Diptyque’s L’eau, which has a spicy freshness and Tromborg’s Rose, which is sweet but subtle. You should seriously give both a go. I always receive complements when wearing them.

 

Lige for tiden skifter jeg mellem de her to parfumer. Diptyque’s L’eau, der har en spicy friskhed and Tromborg’s Rose, der er sød, men på en diskret måde. Du skal virkelig overveje at prøce dem. Jeg får altid komplementer, når jeg har dem på.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELLBEING RUNNING