GO BLUE

HOME #1

DSC_0879.jpg
My new Lampe Gras N214 designed in 1922 by Bernard-Albin Gras. I’m in love with the functional esthetic. So cool. I bought it in one of my favorite interior shops in Copenhagen, Beau Marche, which is definitely worth a visit. Next purchase for my home is a Maroccan carpet. I got my eyes on this beauty from Kirsten Fribert.

 

Min nye Lampe Gras N214 designet i 1922 af franskmanden Bernard-Albin Gras. Jeg er helt forelsket i den funktionelle æstetik. Så sejt altså. Jeg har købt den i en af mine favorit butikker i København, Beau Marche, der helt bestemt er et besøg værd.Næste køb til mit hjem er forhåbentlig et marokkansk tæppe. Jeg har udset mig et smukt et af slagsen fra Kirsten Fribert.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO BLUE