MAKEUP BRUSHES

GO BLUE

DSC_0676.jpg
Lotte_Skovgaard_Nielsen_Blue_Eye_Makeup1.jpg

You definitely need to re-think your (like me) aversion towards blue eye makeup because it’s back and perhaps a stronger look than ever. But don’t completely despair, you have until AW14 to get use to the idea but from there on blue eye-makeup is inevitable. Be inspired by Temperley London (a bright blue flick on the eye), Derek Lam (a subtle blue-gryish smokey-eye) or – my personal favorite – Giles (see more below).

 

 

For the Giles version all you need is just one line of an icy blue eyeliner etched along the entire length of the lower lashes and into the inner corner of the eye – easy peasy – all though I opted for a blue eye shadow from Tromborg instead of the eyeliner. I think it’s much easier to handle for a makeup-accident-waiting-to-happen like me and it’s a bit more subtle if you are trying it out for the first time.

 

 

Get the Tromborg ice-blue eye shadow here

 

Du er nok nødt til at komme dig over – hvis du som mig – har en aversion mod blå øjenmakeup. Det er nemlig tilbage og stærkere end nogensinde. Men fortvivl ikke helt, du har indtil AW14 til at vænne dig til looket, men så er det også helt uundgåeligt. Bliv inspireret at Temperley London (en cat-eye-inspireret bue), Derek Lam (en let blå-grå smokey-eye) eller min personlige favorit Giles (se mere nedenfor).

 

For at få det helt rette Giles-look skal du med en blå eyeliner tegne en streg langs de nederste vipper og helt op til den inderste øjenkrog. Easy peasy – jeg valgte dog at benytte en blå øjenskygge fra Tromborg i stedet for en eyeliner. Jeg synes nemlig, den er lettere at styre for en som mig, der mere eller mindre er en makeup-accident-waiting-to-happen og så er det en smule mere diskret, hvis det er et look du lige skal vænne dig til.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP BRUSHES